2013-06-26 11:44:44• hírek • Póti Orsolya

Kiállításokkal várják az érdeklődőket a szatmári képzőművészek

A Szatmári Képzőművészek Egyesülete ezen a héten két kiállítással is várja az művészetkedvelőket. Az egyik kiállítás június 27-én nyitja kapuit a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalban, a másik pedig a nagykárolyi Kastélyban fogadja az érdeklődőket június 30-tól.

Két képzőművésznő kiállításának ad otthont június 27. és július 15. között a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal képzőművészeti galériája. Ezúttal Pastor Mihaela, a velencei maszkok készítője és Pop Stefania Adela máramarosszigeti festőművésznő mutatja be alkotásait a nagyközönségnek.

A tárlat csütörtök délután 15 órától nyitja kapuit, a megnyitó ünnepségen közreműködnek a Szatmári Művészeti Iskola diákjai.

Június 30-án, vasárnap a nagykárolyi Károlyi-kastélyban rendez kiállítást a Szatmári Képzőművészek Egyesülete a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Nagykárolyi Kulturális és Sportigazgatóság közreműködésével.

A tárlat anyaga az egyesület számos tagjának alkotásaiból, festményekből, fotókból, szobrászművészeti alkotásokból, grafikákból áll majd. A 12 óra 30 perctől kezdődő megnyitót hegedűdarabok teszik még hangulatosabbá Varga Zsuzsanna előadásában.

A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényekre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: